Motor rijbewijs Vlijmen

Je motor rijbewijs halen doe je bij Bakker!

Motor rijden is leuk! Wij van Verkeersschool Bakker delen graag onze passie voor motor rijden met u.

De motor rijbewijs eisen omtrent leeftijd zijn ingewikkeld. Vanaf 21 jaar is een zwaar rijbewijs mogelijk. Lees hieronder verder voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd? Meld je dan direct aan!

Welk motor rijbewijs kan ik halen?

Het motor rijbewijs is in 3 categorieën ingedeeld. Namelijk A1 (licht) A2 (middel) en A (zwaar). Met elk hun eigen toelatingseisen en manieren is het een lastig verhaal. Er zijn 2 manieren: Rechtstreeks en getrapt.

De toelatingseisen voor rechtstreeks zijn:

A1: 18 jaar. Vanaf 17 jaar theorie.
Het A1 rijbewijs kun je niet bij ons halen

A2: 20 jaar.

A: 21 jaar mét code 80. Vanaf 24 jaar zónder code 80.

Wanneer je rechtstreeks je motor rijbewijs wilt halen, moet je 3 examens doen. Namelijk een theorie examen, een AVB (voertuig beheersing) examen en een AVD (verkeersdeelneming) examen.

Getrapt wil zeggen dat je al in het bezit bent van een A1 of A2 rijbewijs. Wanneer je 2 jaar in het bezit bent van een A1 of A2 rijbewijs, kun je examen doen voor de volgende categorie. Eerder lessen kan wel. Dus je kunt op je 19e dan al lessen om A2 te halen. Dat betekend dus ook dat je op z'n vroegst het A rijbewijs kunt hebben op je 22e. Je kunt wel al op je 21e lessen. Bij iedere stap dien je 1 examen opnieuw te doen: het AVD examen. Daarmee laat je zien dat je ook met een zwaardere motor kunt rijden.

Al met al een ingewikkeld verhaal dus. Voor meer informatie kun je kijken op de site van de overheid. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op! Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden.

Motor uitrusting

Om motor te rijden heb je natuurlijk ook motor kleding nodig. Die hebben wij op de rijschool en kun je kosteloos lenen.

Maar als je je rijbewijs hebt gehaald, heb je uiteraard ook je eigen uitrusting nodig. Iedereen is anders en het is belangrijk dat jij jezelf comfortabel voelt in jouw eigen uitrusting.

Daarom hebben wij een samenwerking met Chromeburner in Nieuwkuijk en met Motorkledingcenter in Tilburg. In de ruime showroom kun je samen met een specialist alles vinden voor jouw motor avontuur! We bieden motorkleding lespakketten aan met korting op de adviesprijs. De actie is alleen geldig op vertoon van een afgestempelde voucher. Af te halen bij ons kantoor in Vlijmen. Meer informatie over de pakketten vind je op de site van Chromeburner of bij Motorkledingcenter.

Motorpakket

In het motorpakket zitten 12 lesuren.
Eerst doe je AVB examen (bijzondere verrichtingen) en
daarna een AVD examen (verkeersdeelneming).

Wat zit erin?
✓ 12 rijlessen a 60 minuten
✓ een AVB examen
✓ een AVD examen

1099,- euro

Losse lessen is ook mogelijk!

Vragen? Mail, app of bel!
Inclusief btw, geen inschrijfgeld, kan in termijnen betaald worden
Prijswijzigingen voorbehouden!

kosten

Kijk hier onder de video hoe het praktijkexamen werkt.

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR