aanhangwagen rijbewijs rijschool rijles bakker vlijmen

Haal je rijbewijs met de beste rijschool
in regio Vlijmen en Den Bosch!
Direct aanmelden
Haal je rijbewijs met de beste rijschool
in regio Vlijmen en Den Bosch!
Direct aanmelden

Aanhangwagen rijbewijs Vlijmen

Bij rijschool Bakker je aanhangwagen rijbewijs halen? Dat kan met een dag cursus. Je hebt dan 6 uur aanhanger rijles en een examen bij het CBR. Ons advies is om het in 2 dag delen te doen.

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. Of kom langs bij ons kantoor in Vlijmen. De koffie staat klaar!

Wanneer heb ik een BE (aanhangwagen) rijbewijs nodig?

Een aanhangwagen trekken mag altijd tot 750 kg. Daarboven mag ook, mits de auto + aanhangwagen + lading niet meer is dan 3500 kg volgens de kenteken bewijzen. Heb je een combinatie die zwaarder is dan 3500 kg? Dan heb je een aanhangwagen rijbewijs nodig.

Ook als je met een BE combinatie gaat rijden onder de 3500 kg kan het toch handig zijn om een rijles te volgen. Dus als je lang niet gereden met een aanhanger/caravan, kun je uiteraard ook een paar opfris lessen nemen.

Wat moet ik doen voor mijn aanhangwagen rijbewijs?

Voor je begint met aanhanger rijles moet je natuurlijk in het bezit zijn van een auto rijbewijs. Na het lessen hoef je alleen een praktijk examen te doen bij het CBR. Theorie hoef je dus niet te halen. Als je begint met rijlessen moet je je gezondheidsverklaring aanvragen. Doe dit op tijd, dit kan even duren.

Aanhangwagenpakket

Je aanhangwagenrijbewijs kun je halen binnen
1 dag of in 2 dagdelen.

Wat zit erin?
✓ 6 rijlessen a 60 minuten
✓ een praktijkexamen
✓ een lunch (bij dagcursus)

549,- euro

Losse les 54,00 euro

Prijswijzigingen voorbehouden

 

 

Zo gaat het bij het praktijkexamen auto met aanhangwagen.